Søk - Innhold
Søk - Tjenester

Sommarvikar som reinhaldar

Publisert . Sist endret . Posted in Ledige stillinger

Enhet for Plan og drift søker etter ungdommer som sommarvikarer innen renhold ved kommunale bygg og anlegg fra begynnelsen av juli til midten av augst 2018.

Er du bosatt i kommunen, mellom 16 og 20 år - og er interessert i dette, så fyll ut elektronisk søknad her. (Alle felt må fylles ut!)

Kontaktperson for stillingene: Renholdsleder Randi Eilertsen, tlf. 95 15 66 28

Søknadsfrist: 18.05.18

Ledig stilling: 100% engasjement som planlegger innen kulturminne og arealplan

Publisert . Sist endret . Posted in Ledige stillinger

Stillinga er knytt til ei felles satsing i indre Agder for å styrke kapasitet og kompetanse på planarbeid.

Dette er eit samarbeid mellom Hægebostad, Audnedal og Åseral kommunar og Vest-Agder fylkeskommune.

Les meir her: http://www.aseral.kommune.no/nyheter/nyhendearkiv/1306-100-engasjement-som-planleggar-innan-kulturminne-og-arealplan-i-audnedal-haegebostad-og-aseral-kommunar

Tilkallingsvikar for skole/SFO/barnehage

Publisert . Sist endret . Posted in Ledige stillinger

Vi har behov for tilkallingsvikar ved sykdom og fravær i kortere og lengre perioder i barnehager, skoler og SFO.

Har du lyst og anledning til å jobbe med barn i ulike aldre, kan du sende en elektronisk søknad til oss
her

Skriv litt om hvor du kan tenke deg å jobbe (hvilken barnehage, hvilken skole eller SFO), hvilken utdannelse du har og hvilke dager som er aktuelle.